Wyświetl pojedynczy post
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2010, 08:38
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Wisły SSA nie będzie najprawdopodobniej interesować to czy sprzeda się cokolwiek w cateringu czy nie. gdyż nie ona będzie dysponentem powierzchni pod tą działalność.

Co do cen to według mnie minimum z jakim trzeba się liczyć to ok 30zł na D, E
Boki ABC 50zł do środka pewnie maks 65zł

Plus oczywiście jakieś 10-15 zł za mecze na szczycie.

Taką ofertę trzeba rozwarzyć i mam nadzieję że na tym się skończy, lecz miejsca premium mogą być jeszcze droższe.
Przy takich cenach biletów to może 10 000 bedzie chodzic....Piszac ze takie ceny sa odpowiednie tylko podsuwacie naszym specom z klubu chore ceny nie do zakceptowania dla wiekszosci..
Ceny jakie podales niejednokrotnie sa cenami za wejscie np. na 1 lige francuska a poziomu i zarobków spoleczenstwa chyba nie ma co porownywac..
Wg mnie realnymi cenami bylyby:
D,E,rogi - 20 zloty
A,C - 30-50 w zaleznosci od bliskosci srodka
Topowe mecze +10 zloty, a dla karnetowiczów cenowo przynajmniej jeden mecz gratis w rundzie..

Tym bardziej ze nie bedzie to jedyny nowoczesny stadion w Krakowie,wiec na monopol nie ma co liczyc,a wykorzystac trzeba fakt ze Filipiak zapewne bedzie stosowal wariant warszawski,zeby pozbyc sie "holoty"..Swoja droga to na tej najnizsze pasiastej trybunie jak zrobia ogrodzenie to tylko z ostatniego rzedu bedzie chyba cos widac

Przy cenach podanych przeze mnie, klub na zwyklym meczu z Odra Wodzisław przy komplecie 30 tyś widzów "zarobilby" 915 tyś,(15 tys po 20zl + 15 tys po srednio 40 zloty za abc)
Aby zarobil tyle samo przy cenach podanych przez MatMario, musiałby sprzedac komplet na trybuny za bramkami i rogi po 30 zloty + 8000 po 57 zloty na abc..co dalby 23 tysaice widzów.
Mysle,że bardziej realne w takiej sytuacji jest zapelnienie stadionu tanszymi biletami,niz 23 tysiace ludzi po wyzzszej cenie.
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 23.04.2010 o godz. 09:40.
Odpowiedz cytując