Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2010, 19:48
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
I z tego powodu ma przychodzić " max 10 tys ludzi na meczu(może z małymi wyjatkami)"? Nowy, duży stadion będzie raczej magnesem, a nie czynnikiem zniechęcającym do przyjścia na stadion. Zastanów się...
przeczytaj jeszcze raz to co napisałem.odniosłem się do konkretnych "propozycji"cen,a po drugie zobaczyć nowy stadion oczywiście ludzie przyjdą i będzie pełno przez trzy,cztery,pięc meczy a może przez całą rundę.tylko co potem gdy juz wszyscy ten nowy stadion zobaczą?myślisz,że dalej będą chętnie płacic po 60 zł (jedna z proponowanych cen)?tu cały czas chodzi o to jak utrzymac kibiców,którzy juz nowy obiekt przy Reymonta zobaczą.żeby frekwencja byla na poziomie 2/3 pojemności stadionu to ceny muszą być zdecdydowanie niższe.co innego zmobilizować się i zorganizowac kasę na jeden,dwa mecze,a co innego kupować bilety na każdy mecz bez względu na przeciwnika.
dziwi mnie tez jeszcze inna rzecz.zreszta kiedyś mówiłem o tym Jurczyńskiemu.dlaczego nie można kupić/przedłużyć ważności karnetu w dowolnym czasie,tylko czekać do terminów wyznaczonych przez klub?przecież jeżeli mam ochotę w marcu wykupić karnet na sezon jesienny lub na wiosnę następnego sezonu,to chyba wszyscy powinni sie z tego powodu tylko cieszyć.
Ostatnio edytowane przez picasso : 22.04.2010 o godz. 19:51.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując