crazykaro napisał(a):

|
Jakie ty chcesz uprzęże, takie rzeczy stosuje się gdy się chodzi po wąskich elementach na wysokości, dachach itp a nie po ułożonym stropie. Dzisiaj zerknąłem na te elementy na stadionie i barierki są dookoła, a jak pracowali przy montowaniu słupów (tych pionowych prefabrykatów) gdy było wąsko i niebezpiecznie to uprzęże też mieli
|
Uprzęże podałem jako przykład pierd... z góry BHP. Nie w odniesieniu do tego konkretnego przypadku. Gdzieś to są uprzęże gdzie indziej będzie to brak barierek a jeszcze gdzie indziej alkohol. Jak było na stadionie Wisły nie oceniam bo nie wiem. Takie rzeczy jak zawał tez się faktycznie zdarzają i tu nie pomoże nawet kapsuła ochronna.
Co do promocji ( zapełnienia nowego stadionu) to faktycznie powinni się już do tego zabierać. Oczywiście nie w stylu ITI ale robić coś trzeba. Stadion trzeba zapełnić przynajmniej w 2/3 średnio na każdym meczu ( również z np Odrą). Problem jest taki że tego właściwie nie ma kto robić bo dział marketingu praktycznie nie istnieje. Zobaczymy jak to będzie ale najbardziej zagorzali stadionu nie zapełnią.