|
Przemyslalem sytuacje i kurde mam obawy ze ITI moze wyjsc na swoje z tym planem wyhodowania nowych "kibicow". Jakos przecierpieli te kilka ezonow z "chuliganami" na starym stadionie. Dalej robia swoje, jakies frajerskie spoty, nowy stadion coraz blizej. No i teraz zacznie sie kluczowa rozgrywka, jakich metod dopuszcza sie do zwalczania prawdziwych kibicow, do tego aby wyrzucic ich z trybun. Jesli im sie uda jakas czesc fanatykow wyprosic ze stadionu i zebrac kilka tysiecy frajerow ktorym te spoty sie spodobaja, ktorzy przyjda ogladac mecze bo moze Legia sie wzmocni i cos tam bedzie grala to beda ciezko miec Legionisci zeby nie przegrac wijny z ITI. Mam nadzieje ze jakos zapanuj nad sytuacja i nie dopuszcza do tego aby ITI wyhodowala sobie 30 tys frajerow ktorzy przyjda na mecz, obejrza, zjedza cos, usmiechna sie jak bedzie fajny mecz i wyjda ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|