Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2010, 19:29
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Podane kursy oznaczają, że bukmacherzy oceniają szanse około 40-30-30.
Zobaczymy jak będzie to wyglądało w sobotę, bo te pierwsze kursy są robione przez jakiś tam ich analityków a potem to rynek decyduje.Tak mi się wydaje że większość jednak będzie stawiała na Amice co spowoduje wyrównanie się kursów.

A co do meczu.Jak wczoraj miałbym znaleźć chodź jedną konkretną przesłankę przemawiającą za nami to było by ciężko.

Po tym co zobaczyłem wczoraj to można już w coś wierzyć.Śląsk słaby..pewnie tak ale my nawet ze słabeuszami nie potrafiliśmy składnie grać a tu taka ilość składnych akcji, gry z klepki - że można by tym obdzielić chyba wszystkie poprzednie mecze w tej rundzie.

Czy to jednorazowy wybryk czy też stała tendencja - z Amką może się jeszcze nie przekonamy bo z nimi to na pewno będzie mniej fajerwerków, ale czas pokaże.
A sam mecz z nimi - Jak dla mnie faworytem są goście, co akurat jest dobre bo na nich ciąży wielka presja.

Kto za Głowę? - to jest dobre pytanie.Gdyby Cleber normalnie trenował to nie było by żadnego zmartwienia a tak to cholera wie.Jop - gwarantowany zawał, Diaz - wylew.
Nie mam pojęcia co będzie optymalnym rozwiązaniem tak samo jak nie mam pojęcia jaki będzie wynik.
Byle tylko Kasperczak nie wpadł na wystawienie Diaza na lewej bo Peszko będzie nim bardziej zamiatał niż Mały wczoraj.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując