Kazdy chyba wie, ze Naszym najwiekszym oslabieniem w tym meczu bedzie brak Arka... i tu sie nasuwa pytanie, kto za Niego? Jesli nie Cleber to ja bym dal szanse Burlidze, bo Diaz lub Jop na pozycji srodkowego obroncy to raczej pewna wtopa przy Lewandowskim. Łukasz oddalby w tym meczu znacznie wiecej serca niz Jop i jest obronca, ktory umie sie ustawic lepiej jak Junior. Wiec obrona w tym meczu dla mnie powinna wygladac tak: Pablo, Burliga, Marcelo, Pietia, ktory w meczu ze Slaskiem pokazal, ze na tej pozycji jest bardziej przydatny niz Junior. W pomocy Łobo, ktory z meczu na mecz jest lepszy i bardzo dobrze rozumie sie z Pablo. W srodku hmm... Sobol i... Mam nadzieje, ze Issa, ale jesli nie to Diaz. Na lewej Patryk, ktory pokazal, ze ta pozycja do Niego pasuje i bardzo dobrze sie na niej czuje. W ataku Paweł z Boguskim, gdzie chyba nie ma co kombinowac

Wiec ogolnie sklad MOIM zdaniem powinien wygladac tak...
Pawełek- Pablo, Burliga (Cleber), Marcelo, Pietia- Łobo, Sobol, Issa (Diaz), Mały- Paweł, Boguski.
Jesli nie przegramy to powinnismy dociagnac juz do konca na fotelu lidera, a jesli przegramy bedzie bardzo ciezko. Wynik tego meczu siadzie na psychice zawodnikow, podobnie jak w zeszlym sezonie Naszym siadl mecz z Legia po, ktorym byli juz w gazie do konca, wiec... Jazda ! Jazda ! Jazda ! Biała Gwiazda !