Tak spoglądając na tabelę,to w sumie łącznie z 9 miejscem w dół jest walka o utrzymanie. Za tydzień Odra gra z Polonią,jakoś spokojny jestem o to,że Odra to wygra, i wtedy zacznie się ostateczna rozgrywka. Najsłabiej prezentuje się Śląsk. Naprawdę grają tragicznie,a do tego jak zaczną remisować lub przegrywać u siebie to może być cieniutko. A taka sytuacja wiadomym było,że prędzej czy później zaistnieje. Poza Milą mało kto tam umie piłkę kopnąć. Ciekawie się zapowiada walka o utrzymanie. Dawno takiej chyba nie było.
Mag,odnośnie do tego kto tu jest nie za teges.
Raczej ten co to kupuje. A ten co to wyprodukował i sprzedał w żadnym wypadku za tak owego posądzany być nie może. Ale ten spot pokazuje jeszcze jedno,pisałem o tym kilka tygodni temu. TVN nie widzi w odbiorcach swego nowego dzieła kibiców, tylko odbiorców TVN-u. Bo modnie będzie tam być i się pokazać. Naprawdę ciekawy jestem czy im się ten swoisty eksperyment powiedzie. Bo to,że fajnej oprawy i dobrego dopingu na Łazienkowskiej już nie usłysze,to jestem pewien. Zapełnić 40 tysięczny stadion,no to wyzwanie nie lada. Zobaczymy co na to ITI,jak to rozegra,jak wychodowanych zmusi do wydania kasy na bilety,karnety itd. Poza tym będa musieli jakoś z C+ romawiać,aby meczów Legii nie było w niedziele,bo Taniec z Gwiazdami idzie,chyba,ze ramówkę zmienią.
Albo bilety pakietowe. Mecz na murawie a Taniec i inne fasycnujące programy dla wychodowanych na telebimie. To jest najrozsądzniejsze, wilk syty a owca,no cóż łyka i płaci