Wyświetl pojedynczy post
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2010, 09:02
1. Pare dni od pogrzebu juz minelo, czy ustalono juz czyj to byl pomysl z pochowokiem na Wawelu? Czy ktos juz sie przyznal czy dalej wszysycy mowia "ja tylko przychylilem sie do prosby" i nikt nie wystosowal takiej propozycji?

2. Czytalem na ktoryms z serwisow informacyjnych ze do piatku PiS ma oglosic kto bedzie kandydatem tej partii w wyborach prezydenckich. Jako ze nie slychac nic o jakims innym kandydacie (cos bylo o Ziobrze ale sam to ucial) niz Jaroslaw Kaczynski mozna chyba zastem z bardzo duzym prawdopodobienstwem ze to wlasnie on bedzie kandydatem PiS.

2a.

A teraz male zadanie: jesli faktycznie J.Kaczynski zdecyduje o kandydowaniu na urzad prezydenta RP znajdzl w przemowieniu kandydata 10 roznic:

"Polacy, szlachetny narodzie!

W tej niezmiernie dla mnie trudnej chwili, po tej strasznej tragedii w ktorej zginelo tyle szlachetnych i wspanialych postaci naszego spoleczenstwa, w odpowiedzi na prosbe narodu polskiego podjalem z ciezkim sercem decyzje o ubieganiu o urzad prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej. Niech tragiczna smierc wielkiego patrioty, prezydenta Lecha Kaczynskiego zostanie nalezycie zapamietana a ja bede mial zaszczyt i honor kontynuowac jego wielkie dzielo."
DysoN