Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2010, 08:14
Wg mnie to był przyzwoity mecz w naszym wykonaniu ale powinniśmy wygrać wyżej.
Pawełek zagrał na prawdę dobrze, może raz niepotrzebnie wyszedł ale innym razem jego wyjście uratowało nas od utraty bramki podobnie jak przy tej prostopadłej piłce jeśli spóźniłby się troszeczkę to byłaby sytuacja sam na sam ale Mario wybiegł szybko zdecydowanie, występ na solidny plus.
Marcelo i Głowa nie mieli za dużo pracy ale ze swoich obowiązków się wywiązali, oczywiście szkoda żółtej ale taki jest ten sport.
Alvarez w pierwszej połowie najlepszy na boisku , on za każdym razem wychodził do przodu , przy każdej akcji, przy każdym kontakcie piłki Łobo Pablo był już obok niego .
Piotrek - przyzwoicie , bez błędów ale jakby częściej podłączał się do akcji ofensywnych to byłoby bardzo dobrze , ale i tak kilka razy ładnie się podłączył.
Diaz - dobry występ, odwalał czarną robotę i nie miał aż tak dużo strat jak nas do tego przyzwyczaił, kilka razy został ostro sfaulowany wręcz chamsko ale nie zawsze sędzia sięgał po żółć.
Jirsak - przyzwoicie , biegał ,starał się.
Mały - myślę że najlepszy jego występ w tej rundzie , kto oglądał ten mecz to widział ale myślę jednak że lepszą dla niego pozycją jest prawa pomoc bo na lewej często przekładał piłkę na prawą nogę przez co akcje nieco traciły na szybkości i wg mnie on powinien właśnie grać na skrzydle a nie na ataku i nie uważam tak po ostatnim mecz ale od dawna.
Łobo - bardzo przyzwoicie , aktywny może bez fajerwerków ale udany występ . Udany występ zawdzięcza również Alvarezowi który pomagał mu sporo w ofensywie przez co Łobo miał więcej miejsca.
Boguski - poprawnie, wraca powoli do swojej formy, najlepszy mecz w tej rundzie ale stać go na więcej zdecydowanie.
Paweł Brożek - też wraca do formy, kilka razy urwał się obrońcą na niezłej szybkości , w pierwszej połowie dobrze ,w drugie nieco słabiej . Jedyne co mu trzeba to pewności...
Mączyński - bardzo aktywny, dużo biegał , walczył , zasłużył na spory plus.
Kirm - podobnie jak Mąka , widać że bardzo chce, był bardzo aktywny, starał się , walczył , nie miał dużo czasu na pokazanie się ale dał dobrą zmianę, ktoś powiedział że ma dużo strat , więcej od Łobo - nie wiem czy to na podstawie tego meczu czy całego sezonu, ale w tym meczu Kirm nie miał głupich strat a Łobo zdarzyły się może dwie niepotrzebne , ale oczywiście grał więcej czasu więc łatwiej jest o stratę w 70 minutach niż w 15 ale nie można pisać po tym meczu że Kirm miał jakieś straty, a jelsi chodzi o cały sezon to Łobo tych strat miał zdecydowanie więcej... dopiero w ostatnich meczach prezentuje się nieco lepiej.
Ktoś jeszcze napisał że sprzedać Kirma za 10 piłek. A kogo kupisz na jego miejsce? My potrzebujemy po dwóch zawodników na każdą pozycję więc nie możemy pozbywać się każdego piłkarza który nie ma miejsca w pierwszej 11.
Burliga - miał za mało czasu żeby coś pokazać, dotknął może piłkę parę razy.
Teraz czekamy na Lecha, oby Issa się wyleczył na ten mecz i nie było żadnych dodatkowych kontuzji...
Odpowiedz cytując