Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2010, 00:41
Prezydent Gruzji stwierdził - ............... nie mogłem przez tyle lat uwierzyć, żeby Lech Kaczyński mógł być bohaterem Gruzji a we własnym kraju medialnym "zerem", lecz Prezydent Kaczyński spokojnie mi tłumaczył, że kiedy przyjdzie moment ponownego wyboru , społeczeństwo być może doceni go tak samo inaczej, niż media wyrokują, jak przy pierwszym wyborze, gdzie na dzień przed wyborami, miał w/g nich 21 procent mniej od rywali i gdy po jego śmierci zobaczyłem te tłumy go żegnające, wtedy dopiero zrozumiałem Polaków i słowa pana Prezydenta Kaczyńskiego, potwierdzające prawdopodobieństwo jego ponownego wyboru na ten urząd, ale odebrałem także, osobiste ostrzeżenie, co do rozwagi przy koncesjonowaniu mediów, bo to nie przeciwnicy polityczni dziwią najbardziej, ale sprzedajne i zakłamane media w demokratycznym kraju, jakim jest Polska.

Dla zainteresowanych przedstawiam linka z niesamowitymi wyrazami szacunku Gruzinów dla Kaczyńskiego i Polski w postaci pieśni narodowej- http://www.kciuk.pl/Gruzinska-piesn-...nskiego-a11450

Także Sabaton zainspirowany po wizycie w naszym kraju, Powstaniem Warszawskim, wypuścił w świat na szybko, po śmierci twórcy Muzeum Powstania Warszawskiego, kolejny kawałek o polskiej drodze do wolności
http://www.kciuk.pl/Sabaton-po-raz-k...zawskim-l12654

Ps. jeśli chodzi o kandydata PiS na Prezydenta, to w razie odmowy Gilowskiej i zrozumiałej nieobecności Jarosława Kaczyńskiego, powinni ewntualnie postawićć na Olszewskiego, żeby to on właśnie dokończył, tak Lecha, jak i swoją przerwaną misję, i to tak skutecznie na fali obecnej spsobności, aby duet " nocnej zmiany" Tusk-Pawlak, nigdy więcej już w Polsce nie mieszał chaosem oraz nienawiścią ( medialnie nazwaną - miłością ) i nie wzywał dzieci w demokratycznym kraju, do nieposłuszeństwa obywatelskiego lub zamykania babci z kopa w szafie, a nie np. udzielenia jej rodzinnej pomocy w dotarciu choćby na wybory.
Ostatnio edytowane przez kot : 21.04.2010 o godz. 01:37.
Nie ma rzeczy niemożliwych.