matssman błagam! Przecież te argumenty w kółko się pojawiają i w kółko ja (i nie tylko) na nie odpowiadamy. Ileż razy jeszcze trzeba napisać że osoby będące na pogrzebie to nie opozycja do tych spod kurii? O samej idei pochowania na Wawelu pisaliśmy tutaj chyba z 10 stron więc już daję z tym spokój. Ja odnosiłem się do samego FB.
FraMat napisał(a):

|
Z wczesniejszych: rzucanie haseł typu: schowaj babci dowód, wyciąganie z zachowań niezyjącego dziś orezydenta samych "wpadek" i ubolewanie, że ten typ ośmiesza nas przed całym światem, podczas gdy w tygodniu podczas żałoby te same media, które sterowaly zachowaniem i "poglądami" gówniażerii krytykując go za wszystko, nawet za to, że kichnął, prześcigają sie w wychwalaniu jego erudycji, ciepła i bezpośredniości.
|
W walce o widza-żałobnika media prześcigały się w wychwalaniu prezydenta. Teraz wszystko (na szczęście) zaczyna wracać do normy. Swoją drogą zastanawiam się, dlaczego osoby popierające PiS i Lecha Kaczyńskiego mają taką manię obwiniania o wszystko media. Przecież TVP rządzi PiS w zgodzie z SLD. Wozy TVP nawet się pod kurię nie pofatygowały, co tydzień macie Janka Pospieszalskiego, trzy ogólnodostępne kanały i największy zasięg w tym kraju. Tymczasem plujecie się o ten TVN (banda osłów moim zdaniem, ale nie politycznych, a medialnych pragmatyków myślących jedynie o słupkach), który ma mniejszy zasięg, dociera do mniejszej ilości Polaków i jest osamotniony, bo Polsatu ja bym osobiście nie oskarżał o jakąkolwiek stronniczość. Tymczasem okazuje się, że wszyscy są zmanipulowani przez TVN, który ma mniejszą możliwość dotarcia do Polaków niż PiSowskie TVP. Gdzie tu logika? Może po prostu ze względów warsztatowych i merytorycznych nie jesteście w stanie oglądać TVP Info i cały czas żyjecie przy włączonym TVN24?
I druga sprawa, równie dziwaczna. Z wnikliwej lektury ostatnich 3 stron wynika, że jeśli ktoś nie lubi PiSu i nie lubił prezydenta Kaczyńskiego to jest szczylem zmanipulowanym przez media i nie ma własnego zdania. Może trochę tolerancji dla innych poglądów bo to zaczyna zakrawać na parodię.
Kocie ja naprawdę mam własne zdanie, wyrobiłem sobie je sam i potrafię go bronić. Mimo że jest o 180 stopni odwrotne w stosunku do Twojego.
Kocur W kwestii tych ankiet już Ci inni odpowiedzieli dosyć słusznie więc nie będę się powtarzał.
pan Dudi napisał(a):

|
Jakie masz zdanie o ludziach kwestionujących decyzje takich ludzi jak np. Dziwisz?
|
O sobie mam całkiem niezłe zdanie...