Wyświetl pojedynczy post
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2010, 22:12
Subiektywne oceny:
Pawełek- 5, w miarę pewny, nie miał się kiedy poważniej wykazać
Alvarez- 6, fajnie, naprawdę fajnie, szacuneczek. Kilka rajdów, kilka włączeń się do akcji ofensywnych, pewnie w obronie.
Głowacki, Marcelo- 6, solidnie, tylko ta bezsensowna kartka dla Głowy...
Piotrek Brożek- 5, przeciętnie, potrafi więcej, częsciej powinien atakować.
Łobodziński- 7, ocena trochę zawyżona, ale ja w końcu widziałem Wojtka walczącego o każdy metr boiska, chłopak powinien uwierzyć w siebie, kilka fajnych akcji, w końcu jest bardziej odważny na boisku, czy jest to zawodnik, który w Wiśle zaostanie - trudno w tej chwili ocenić...
Junior Diaz- 6, walczył, czyścił, odwalał swojaą robotę, czasem zagrał fajne piłki do przodu. To co mnie denerwuje to czasem wyjątkowo niefrasobliwe i złe decyzje na boisku.
Jirsak- 6, podobnie jak Diaz, nie wybijał się niczym szczególnym
Małecki- 8, też trochę ocena na wyrost, ale był to jeden z nielicznych z Wiślaków, który coś potrafił wskórać dryblingiem, do tego świetna akcja przy bramce. Oby tak dalej.
Paweł Brożek- 4, dla mnie, mimo bramki, najsłabszy zawodnik w Wiśle. Każda jego decyzja pod bramką przeciwnika była złą decyzją. Boję się aż myślec jak słaby jest Hristov, że nie dają mu pograć.
Boguski- 5, coraz lepiej, ale daleko do tego dawnego Rafała, który zabierał się z piłka na 50 metrze, biegł 20-30 i świetnie podawał. Ale jest progres.

Zmiennicy grali za krótko by ich ocenić.
Ogólnie był to, moim zdaniem, najlepszy mecz Wisły w tej rundzie. Sporo sytuacji, więcej gry po ziemi i z pierwszej piłki, bardzo mało gry górą od obrońców(zauważyliście też to?). Czy starczy to na Lecha? Zoabczymy. Ja stawiam remis, co będzie korzystnym wynikiem dla Wisły.
Odpowiedz cytując