Wyświetl pojedynczy post
matssman
Junior Member

Od: 02.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2010, 00:08
1q2 napisał(a):Wyświetl post
a ja Bronka nie widzę jako charyzmatycznego kandydata który będzie miał pozytywny przekaz który może ponieść tłumy
Zgadzam się z Tobą. Widać to było chociażby po wystąpieniu na Rynku gdzie mówił stosunkowo długo a zebrał niewspółmiernie mniej braw niż następni mówcy, którym nawet często przerywano wypowiedzi brawami. Zresztą zapewne byliście to sami słyszeliście.. Ogólnie dla Komorowskiego to była ciężka sytuacja, bo oto on, człowiek, który zawsze szydził i jechał po Prezydencie ma nagle mówić o nim w samych superlatywach.
Widać, że Komorowski to taki "filozof chłopski" dużo ładnych frazesów, ale konkretów - zero. Po takiej katastrofie myślę, że Polacy będą spodziewać się Prezydenta energicznego, takiego przy którym czuliby, że Polska pomimo tak olbrzymiej straty jest bezpieczne i stabilna. Że nic jej nie zagraża...

PanPlamka napisał(a):Wyświetl post
Boze/moderatorze! Widzisz i nie grzmisz
Wiesz może moderator w przeciwieństwie do ciebie jest za prawem do sobodnego wyrażania zdań i poglądów.
Jeśli się nie zgadzasz z moją opinią to nie musisz biec do niego z płaczem tylko napisz: "uwazam, ze nie masz racji".
To naprawde nie jest trudne
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.04.2010 o godz. 00:31.