Wyświetl pojedynczy post
MCDave
Звезда изнад свега

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2010, 22:05
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Powody, które wymieniłeś są dla mnie dokładnie tymi, dla których Jaro nie wystartuje. PiS jest zdziesiątkowany, trzeba go odbudować, skłóconych polityków trzymać "za mordy". Oprócz JK nie ma w PiSie nikogo, kto mógłby to zrobić.
Tylko nie wydaje mi się żeby PiS miał 4 lata na odbudowanie przy rządzie silniejszego PO i prezydencie PO. Do wakacji Jarosław ma szansę na - niestety trzeba to tak nazwać - wykorzystanie ostatnich wydarzeń. W wyborach parlamentarnych nastroje społeczne wrócą, a PO z własnym prezydentem i premierem raczej nie da im możliwości osiągnięcia dobrego wyniku wyborczego.

orzeu napisał(a):Wyświetl post
Moze jednak sie nie spierajcie o to czym jest "gowniazeria" bo chyba mniej wiecej wiadomo co sie pod tym terminem kryje.
Właśnie ja nie wiem co to jest ta gówniarzeria. Słyszę tylko notoryczne obrażanie kilku milionów Polaków posiadających konto na Facebookui. Patrząc na tę retorykę z boku można by niestety uznać że większość "jadących" po użytkownikach FB nigdy tego serwisu nie widziała i z niego nie korzystała.

Pojawiło się tu zdanie o ludziach, którzy zachowali się godnie pojawiając się na Rynku w czasie pogrzebu. Wkleiłem tutaj zdjęcie pewnego transparentu z pogrzebu - jeśli to jest godne zachowanie to chyba faktycznie bliżej nam do trzeciego świata i może nie ma się co dziwić że światowi przywódcy nas olali.
Ostatnio edytowane przez MCDave : 19.04.2010 o godz. 22:07.
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.