Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2010, 21:15
Kowalski napisał(a):Wyświetl post
Wolfy fajne argumenty a raczej kompletny ich brak
Argumenty potrzebne są w dyskusji, ja jej z Tobą nie podjąłem. Wskazałem Ci tylko gdzie ewentualnie możesz szukać odpowiedzi, mając jednocześnie świadomość, że Cię one kompletnie nie interesują.

Nie mam ochoty ani czasu na prowadzenie egzegezy własnych słów. Nie rozumiesz ich? Trudno, są tacy, do których jak widać trafiły. Ale przecież nie o to tu chodzi...
Tu chodzi o "spieprzaj dziadu", o "małpę w czerwonym", o uchwycenie czegokolwiek co pozwoli przenieść temat dyskusji i zamienić ją w glanowanie wspólnego wroga. Niedoczekanie.

Jeżeli nie rozumiesz o czym pisze, nie potrafisz wychwycić tego z kontekstu wypowiedzi (zauważ, że piszę tu o rozumieniu, nie zgadzaniu się ze mną) to nie kwalifikujesz się do jakiejkolwiek dyskusji. A skoro jej nie ma, to po co mi argumenty? Co mam argumentować? Figurę retoryczną? Epitet wartościujący? Mam na kolanie pisać dla ciebie definicje? Litości

Gdybyś po prostu nie zgodził się z moją oceną, gdybyś przedstawił własną opinię - kto wie, może bym się skusił?

orzeu napisał(a):Wyświetl post
Moze jednak sie nie spierajcie o to czym jest "gowniazeria" bo chyba mniej wiecej wiadomo co sie pod tym terminem kryje.
Inaczej czeka nas cala seria dylematow "co to inteligencja", "kto to patriota" az wreszcie dojdziemy do "kto to jest debil".
Och, ale to przecież świetna taktyka gdy nie ma się nic do powiedzenia. To plus święte oburzenie - dasz się na to złapać, a stracisz mnóstwo czasu na coraz bardziej absurdalne i abstrakcyjne dyskusje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.04.2010 o godz. 21:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!