Wolfy fajne argumenty a raczej kompletny ich brak

No dobra odniosę się bardziej szczegółowo:
Wolfy: "Pytać zawsze możesz, co nie oznacza że będzie mi się chciało odpowiadać." klasyczny argument nie posiadających argumentów

Wolfy: "Oczywiście, potrzeba minimum dobrej woli żeby zrozumieć kontekst "gówniarzerii z Facebooku", Imputacja braku dobrej woli z mojej strony, projekcja?
Wolfy: ale ty liczysz tutaj jak widzę na rozwadnianie tematu. Nic z tego. Na nic takiego nie liczę zapytałem grzecznie

kolejny argument kogoś kto nie ma argumentów
. Grzeczność nakazuje pisanie Ty, Wy itd z dużej litery.
Wolfy: Kulturalnej dyskusji nie było od czasu zwycięstwa PiS-u w wyborach parlamentarnych. Chcesz kulturalnej dyskusji, teraz? Zawsze chcę kulturalnej dyskusji, i chyba tym się różnimy.
Wolfy: Szacunku dla ludzi robiących tak durne akcje, jak ta demonstracja pod oknem papieskim? Chcesz wiedzieć o co mi chodzi? Zastanów się nad hasłem "Czy na pewno godzien królów?", nad papierowymi koronami. Nie wolno wyrażać innego zdania? Ja to już przeżyłem, a Ty? Ile miałeś lat za komuny? Nota bene termin "pod oknem papieskim" jest chytrym zabiegiem propagandowym. Dlaczego nie pod Kurią? Gdzie urzęduje kardynał Dziwisz? Widzisz ja akurat nie demonstrowałem, żeby było jasne.
Wolfy: "Zastanów się, dlaczego królów już nie mamy, dlaczego od tak dawna. Jacy królowie zostali pod Wawelem pochowani. "Tutaj mnie trochę zadziwiłeś. Z tego co pamiętam królów nie mamy bo I Rzeczypospolita zakończyła swój żywot poprzez rozbiory. Chyba że liczysz rosyjskich Carów

Ja nie liczę. Jacyż to królowie zostali pochowani
na Wawelu? A wiesz dlaczego ich tam pochowano?
Wolfy: I nie próbuj chwytać mnie za słowo - ponieważ ja tłumaczyć się nie muszę, a w tym też wypadku nie zamierzam. Patrz komentarz do cytatu pierwszego oraz: Oczywiście, że nie musisz ale w taki razie po co zabierasz głos na forum. Załóż se kolego bloga.
Co do ostatniego akapitu wracamy do kwestii kultury dyskusji.