Wyświetl pojedynczy post
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2010, 20:29
Dziękuję bardzo za odpowiedź Kocurze. Bardzo ładna definicja. Mógłbyś rozwinąć ostatnie zdanie i poprzeć jakimiś przykładami? Chciałbym także abyś rozwinął punkt pierwszy i czwarty w podobny sposób. Przy okazji czy uważasz, że tutaj jest dyskusja realna czy pisanie na forum internetowym? Czy więc wszyscy dyskutujący tutaj nie zahaczają o "gówniażerię"? Ciekawi mnie to bo ja mam konto na facebooku i jakoś nie poczuwam się do pojęcia "gówniażeria". Ale może sie mylę? Dlatego proszę o uścislenie definicji. Czekam też na wyżej wymienionych kolegów. Do kolegi Wolfiego mam jeszcze jedno pytanie: co to znaczy "głośni idioci". Czy gdybym napisał, ze na Rynku w niedzielę byli "głośni idioci" to byłoby uzasadnione? Piszę o tym bo jest cos takiego jak pewna kultura dyskusji. Czy tego typu określenia zaliczają się do takiej kulturalnej dyskusji?
I pytanie z innej beczki. Tak z ciekawości ktoś wie kto reprezentował PiS i Solidarność na pogrzebie Ryszarda Kaczorowskiego ostatniego Prezydenta Rzeczypospolitej na obczyźnie? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji.