|
Pis jest w kropce - naturalnym kandydatem wydaje się być Ziobro.Zawsze fascynował mnie ten człowiek którego wprost nie znoszę a który ma ogromne jak na człowieka Pisu - poparcie.
Tyle że on ponoć jest skonfliktowany.
Start Jarka , przy wygranej to bezkrólewie w Pisie - z drugiej strony nie wiedział bym co o nim myśleć, gdy w sytuacji śmierci brata, matki w bardzo ciężkim stanie - on jedzie z kampanią, co jednak wiąże się z podróżami, spotkaniami, wiecami.Chyba że jego celem było by wziąć wszystkich na litość, ale tak jak mówię - wydaje mi się to mało prawdopodobne by kandydował.
Ja tu co dziwne w pełni zgadzam się z Sedzią że Gilowska mogła by być najlepszym kandydatem.To jest na prawdę konkretna baba która potrafi mówić, potrafi być stanowcza, solidnie ripostuje.Nie czarujmy się - wizerunek będzie tu grał rolę a jak tak słucham Komorowskiego i te jego przemowy mówione takim tonem jak by to dziecko z podstawówki czytało, to mam wrażenie że on przerżnie te wybory i z Jarkiem i z Gilowską i z Cimoszewiczem, gdyby startował a jeśli nie to można nawet z Olechowskim.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.04.2010 o godz. 17:05.
|