Wyświetl pojedynczy post
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2010, 11:33
pan Dudi;885994Co do reakcji na słowa Śniadka, naprawdę nie masz się już do czego przy.......ić? Może tak zareagowali, bo szanują człowieka i wiedzieli, że mówi z serca? [B napisał(a):
Słuchając nieumiejętnie akcentującego niektórego słowa Komorowskiego robiło mi się niedobrze, kiedy chłop najważniejszym osobom na tej ceremonii poświęcał 2 zdania, a całą resztę czasu spędził na pieprzeniu o UE i Bóg wie czym jeszcze.[/B]

Skąd dochodzą Cię takie sygnały, że Jarosław Kaczyński będzie kandydował? Od sklepowej z warzywniaka osiedlowego? Czy może rozmawiałeś z nim prywatnie i tak Ci powiedział?

Co do tekstu o "poparciu dla p. Kaczyńskiego", to już w ogóle brak słów. Jeśli uważasz, że powinni być tam ludzie tylko na niego głosujący itp. to jesteś bardzo prostym człowiekiem.

Nic się w tym kraju nie zmieni. Zawsze każdy będzie ****a najmądrzejszy i każdy będzie lepiej wiedział, a za kilkanaście lat ludzie będą się wyzywali na ulicach od patriotów i wierzących.
Ja miałem odruch wymioty jak słuchałem słów Śniadka, więcej o solidarności niż o zmarłym. A oklaski to prawdziwy syf. I nie interesuje mnie jak się reaguje w Anglii, jesteśmy w Polsce, a w naszej tradycji takie zachowanie nie przystoi. Nie dziwię się, że wielu Polaków nie przyszło na uroczystości bo czasami na prawdę wiało wiecem wyborczym.