wiślak 86 napisał(a):

Dziwne podejscie szczególnie jak na kibica-podobno wierzymy w Wisłę do konca tak samo ci ludzie wierza ze jeszcze mozna to odkrecic.
A jak górnicy przyjezdzaja do Warszawy protestowac skoro wiedza ze i tak nic nie zdzaialaja to jest OK?
Polska jest demokratycznym krajem. Nie mozna zabronic protestowac(bez wzgledu na to czy czy przyniesie to jakis skutek czy nie).
Czy byles i widziales co krzycza ze piszesz o Jaruzelskim?
|
Bez urazy ale kazde zdanie bez sensu.
1. Wierzyles w mistrza koszykarek po przegranej z Gorzowem?
2. Gornicy nie raz i nie dwa protestami wywalczyli swoje postulaty.
3. Nikt nikomu nie zabrania, jedynie komentujemy zachowanie tych ludzi, ktore wielu z nas uwaza za nie w porzadku.
4. Napisalem ze mi wisi co krzycza, ale skoro pytasz to zobacz na wrzucona fotke ze dwie strony wczesniej.
PS-w poscie powyzej "Piłsucki". Bez komentarza. Widac ze sporo o nim wiesz! :/
ja_ka_ napisał(a):

Mój ostatni wpis w tym temacie.
Wystarczy przejrzeć kilka stron tego tematu by zobaczyć że nie tylko protestującym "gul skacze". A już Twoje domniemania co i kto będzie krzyczał pozostawię bez komentarza.
Babrajcie się dalej w wzajemnych oskarżeniach, licytowaniach kto lepszy a kto "patałach" Przecież to takie polskie.
Pozdrawiam serdecznie.
|
Mam tylko nadzieje ja_ka ze z takim samym niesmakiem zareagowales na insynuacje o:
- nakazie ladowania przez Kaczynskiego
- starcie kampanii wyborczej Jaroslawa
- gdybajacych zartach w stylu "obok Pilsudskiego? moze jeszcze zamiast?"
i wielu innych gdybaniach przedstawianych jako fakty, ktore za zycia Kaczynskiego byly norma.