Wyświetl pojedynczy post
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2010, 11:01
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post

Ad1. Tak szczegolnie ze rosjanie prawie zajeli stolice. Oczywiscie nie przecze ze wstawil sie za Gruzja jednak konflikt na lini Gruzja-Rosja nie jest taki prosty do wytlumaczenia-zli rosjanie zaatakowali gruzinow.
Ad2. Subiektywne odczucie ja byłem tak samo dumny z Polski jak prezydentem byl Kwasniewski czy Walesa(z Walesa to oczywiscie jak na swoj wiek)
Ad3.Tak umocnienie kontaktow z mniejszymi panstawami kosztem ochlodzenia z Rosja.
Ad4.Joanina wcale nie jest zadnym kompromisem. Tracimy glosy w UE a to czy to jest teraz czy za 10 lat nie ma zadnego znaczenia.
Ad5.Jest duzo wiecej osob bardziej zasluzonych w walce z komuna niz prezydent
Ad6.Wybacz ale to strasznie dziwny argument. a czy jak byl Kwasniewski prezydentem to w Polsce strzelalismy do zydow?
Ad8.W jaki sposob? O ile dobrze pamietam rosjanie wiekszy krok zrobili za czasow Jelcyna.
Dziwne podejście.
Negowanie zasług i osiągnięć bo ktoś ma podobne a ktoś większe.

Jeszcze tylko odniosę się do wypowiedzi sugerującej klamstwo Jaroslawa Kaczyńskiego w sprawie miejsca spoczynku brata.
Chcialam zauważyć, że do tej pory Jarosław nie wypowiedział się publicznie ani raz, w żadnej sprawie.
Jedyne jego słowa, które były cytowane to te ze Smoleńska " moje życie się skończyło"...
To obecnie zdruzgotany, nieszczęśliwy człowiek.
Proszę - dajcie mu spokój.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co przeżywa obecnie będąc na dodatek zmuszony do ukrywania prawdy przed własną matką.