Wyświetl pojedynczy post
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2010, 09:38
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Z dwoch tysiecy (ponoc) osob pokazujesz zdjecie dwoch kobitek. Czego to ma dowiesc?
a) tego ze sa to dawne partyjniaczki? kobiety pokroju Senyszyn?
b) doszedles do wniosku ze skoro "starsza" i w dodatku "kobieta" to na pewno madra i ma racje, zatem uznales rownoczesnie iz "zastepy moherowych beretow" nie moga sie mylic!

Manifestujaca Polska - podsumowanie:
pare tysiecy osob przeciw na ulicach kilku miast - setki tysiecy oddajacych hold w samej Warszawie.

Najzabawniejsza gazietka, ktora z typowym dla siebie przekonaniem o misji wyznaczania tego co narod ma robic oglasza przerwe w klotniach. Kabaret..
Hmmm, znaczy tak: skoro młody to głupi i nie doświadczony i nic nie wie... a co do moherów to raczej sprzyjały śp Prezydentowi.
Trochę dorabiacie w tym temacie nowe ideologie i uprzedzam ripostę nie mam tu na myśli Ciebie Orle i tylko zwolenników PiS-u i całej tej szopki/show.
Apele o ochłonięcie nic nie dadzą bo przecież mieszkamy w Polsce.
Zaznaczam: jestem przeciwnikiem pogrzebu Prezydenckiej pary na Wawelu jak i w ogóle nie sympatyzowałem nigdy z polityką PiS. Ale ludzie, dajcie już spokój śp Prezydentowi bo to nie Jego decyzja! Pisanie jaki był zły czy też szukanie na siłę jaki to nie był wspaniały nic nie zmieni. Każdy ma swoje zdanie w tym temacie. Zamiast wykorzystać czas żałoby na spokojne przemyślenia i wyciągnięcie wniosków brniemy dalej w wzajemnych oskarżaniach i kompromitujemy się jako naród.