Wyświetl pojedynczy post
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2010, 09:07
Cytat:
teraz boi się jak ognia przyznać że wymyślił ten Wawel tylko zwala na kogo popadnie?
Ostatnią rzeczą, którą powinien teraz robić, to tłumaczyć się przed zgrają patałachów biegających pod papieskim oknem i nie potrafiącymi zaakceptować faktu, że decyzja (słuszna lub nie), już dawno zapadła. Jakiekolwiek protesty, to szkodzenie miastu, a przede wszystkim Polsce.

Nie porównujmy go również z Franciszkiem, bo to zupełnie inni ludzie. Dziwisz został rzucony do Polski po latach egzystencji w zupełnie innym otoczeniu, odległym od lokalnych bagienek. Ja nie wiem na jakiej podstawie wyrobiłeś sobie skalę porównawczą, bo dla mnie tych dwóch osób nie da się porównać. Każdy z nich ma swoje zasługi i osiągnięcia na polu pracy z wiernymi.

Cytat:
Studenci Wam teraz nie pasują bo za młodzi tak? Ciekawe kto walczył z ZOMO na uliach? Emeryci?
Student, emeryt czy pracujący, to są wszystko Polacy. Każdego sprawa tragedii dotyczy, podobnie, jak i pogrzebu. Mamy podobno wolność słowa i każdy ma prawo wyrazić własne zdanie. Trzeba to jednak umieć robić odpowiednio, a nie biegać ze zdjęciami Jaruzelskiego czy prześcieradłami drąc mordy w miejscu gdzie jeszcze 5 lat temu składaliśmy znicze, kwiaty oraz barwy klubowe, a setki tysięcy przez kilkanaście dni modliło się...
"Kradzione szczęścia nie daje..."