Wyświetl pojedynczy post
lizzy
Senior Member

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2010, 08:53
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Z dwoch tysiecy (ponoc) osob pokazujesz zdjecie dwoch kobitek. Czego to ma dowiesc?
a) tego ze sa to dawne partyjniaczki?
b) kobiety pokroju Senyszyn?
c) nagle uznales ze skoro "starsza" i w dodatku "kobieta" to na pewno madra i ma racje, zatem uznales rownoczesnie iz "zastepy moherowych beretow" nie moga sie mylic!

Manifestujaca Polska - podsumowanie:
pare tysiecy osob przeciw na ulicach kilku miast - setki tysiecy oddajacych hold w samej Warszawie.

Najzabawniejsza gazietka, ktora z typowym dla siebie przekonaniem o misji wyznaczania tego co narod ma robic oglasza przerwe w klotniach. Kabaret..
Orzeu, czy Ty naprawdę nie kumasz czy po prostu nie chcesz przyjąć do wiadomości że można oddać szacunek zmarłemu i przy tym być przeciwko pochówkowi na Wawelu? Nie mówię o demonstracjach tylko o tym że zakładanie że każdy kto stoi w kolejce do Pałacu Prezydenckiego musi być od razu zagorzałym zwolennikiem pochówku w Krakowie jest lekko naiwne.

Poza tym wszystkim wyjątkowo mnie bawią te gadki o wieku- tu za młodzi albo że za starzy.,, Studenci Wam teraz nie pasują bo za młodzi tak? Ciekawe kto walczył z ZOMO na uliach? Emeryci? Wygląda że wiek zaczyna przeszkadzać tylko jak się poglądy nie zgadzają

Cytat:
Ten Twój ''suchy Franek''
Nie jest "mój". Nigdy nie byłem jego zwolennikiem tylko stwierdzam że miał swoje zdanie i więcej charakteru w małym palcu niż trzech Dziwiszy do kupy. Odpowiedz mi przy okazji na pytanie które wszyscy skwapliwie pomijacie- dlaczego kazdy (w tym Dziwisz) teraz boi się jak ognia przyznać że wymyślił ten Wawel tylko zwala na kogo popadnie?
I pedzioł Herr Gott do wenża
Idź wek Ty pierońska szlango.
I wenż był ab