Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2010, 23:17
1q2 napisał(a):Wyświetl post

W ogóle jeśli chodzi o taką odwrotną nagonkę, na tych co mieli na pieńku z Kaczyńskim i wypowiadali się o nim często po chamsku, to w większości to były dawne wojenki i ciosy szły w obie strony.Mam tu na myśli Wałęsę,Niesiołowskiego czy Sikorskiego.

A Palikot...do sprawdzenia za czas jakiś ale mam takie wrażenie że ta śmierć to punkt zwrotny w jego karierze.Oczywiście za czas jakiś ktoś w jego stylu będzie PO potrzebny ale myślę że akurat on będzie odsuwany na boczny tor, bo za nim długo się będzie ciągnęło nawet nie to że był nadwornym krytykantem Kaczyńskiego a że jechał po nim jak po burej suce.
Dla PO zdecydowaniej będzie się opłacało go odstrzelić.

Dla mnie Palikot tez wlasciwie pojdzie w odstawke.On przebijał wszytskie standardy i teraz sam pewnie zaczyna to rozumiec.Watpie zeby ktos zreszta chcial go ogladac.

Co do Niesilowskiego czy Sikorskiego to tez niezle aparaty są ,zobaczymy jak beda dalej wojowac i jak dlugo.

I zastanwiam sie co poczna teraz inni krytykanci nie zwiazani w polityką.
Figurski,Majewski,Wojewodzki-ich programy istnialy wlasciwie po ty by popularyzowac mode na szyderstwa z Prezydenta zwlaszcza ze ogladali je gl ludzie mlodzi.Takie pranie mozgow,i tworzenie kłamliwego obrazu tego czlowieka.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.04.2010 o godz. 23:20.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI