Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2010, 22:56
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Nie mam zamiaru nikogo obrażać. Sam czuję się obrażony jako mieszkaniec Krakowa od urodzenia i od wielu pokoleń. Osoby które protestują robią mi wstyd i tyle. Nawet jeżeli nie podoba im się Kaczyński na Wawelu to są bardziej wyrafinowane formy protestu niż wydzieranie się ( niejednokrotnie ubliżając zmarłemu ) pod Kurią. A że skład taki a nie inny, inicjatorzy tacy a nie inni to już nie moja wina. Dwie babcie ( czy więcej ) niczego tu nie zmieniają. Jeżeli 80% protestujących spełnia kryteria mojego opisu to mam prawo tak a nie inaczej napisać. Trudno chyba zaprzeczyć że większość grupy stanowili młodzi ( za młodzi?) ludzie. Parę wypowiedzi w/w też słyszałem i jakoś ciężko mi się na szacunek do nich zdobyć. Dzieci, które dzisiaj protestują przeciwko pogrzebowi, jutro zaprotestują przeciwko podnoszeniu do góry Szkieletora a kiedy indziej przeciwko samochodom w mieście. Skoro wywołałeś homoseksualistów - proszę bardzo : nie wątpię, że część z nich przemaszeruje w paradzie wolności. W końcu ważne żeby się pokazać w TV(N) i zaprotestować przeciwko czemukolwiek.

Napisz mi prosze w którym momencie protestujący obrazili prezydenta?

http://www.tvn24.pl/-2,1652102,0,1,w...wiadomosc.html

Jezeli głównym argumentem ma byc to ze prezydent mial marzenia to przepraszam bardzo ale takimi wypowiedziami pani profesor obraza prezydenta! Jak? Sugerujac ze jego kadencja byla bezwartosciowa bo niczego nie osiagnal. "jest to bardzo dobra decyzja nie ze wzgledu na dokonania prezydenta ale ze wzgledu na jego marzenia". i wczesniejsze zdania ze przegrywal dyskusje.

Pojawiaja sie tez argumenty ze jego smierc powiedziała prawde o Katyniu na całym świecie. Jednak czy naprawde mozna zasłużyc tym aby spocząć wsród mężów stanu? Przeciez to sugerowanie ze wybitną postacią zostaje sie przez przypadek(bo jak inaczej nazwac rozbicie sie samolotu). Sposób w jaki się umiera nie powinien być ŻADNYM argumentem. o wielkości czlowieka swiadczy jego zycie i osiagniecia.

Do dnia dzisiejszego ja osobiście nie uslyszalem ani jednego.(tylko takie ktore graja na emocjach ludzi np. ze byl patriota-ja nie uwazam sie za mniejszego od prezydenta choc oczywiscie nie osiagnalem ulamka tego co on).

Czy w sprawie Wawelu mogą wypowiadac sie tylko mieszkancy Krakowa? Pewnie ze NIE. Wawel jest dobrem NARODOWYM czyli nalezy do wszystkich i kazdy ma prawo do wyrazania opini bez wzgledu czy przyjechał tu na studia i jes tylko 2 lat czy mieszka tu od urodzenia.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy