Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2010, 22:50
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Nie mam zamiaru nikogo obrażać. Sam czuję się obrażony jako mieszkaniec Krakowa od urodzenia i od wielu pokoleń. Osoby które protestują robią mi wstyd i tyle. Nawet jeżeli nie podoba im się Kaczyński na Wawelu to są bardziej wyrafinowane formy protestu niż wydzieranie się ( niejednokrotnie ubliżając zmarłemu ) pod Kurią. A że skład taki a nie inny, inicjatorzy tacy a nie inni to już nie moja wina. Dwie babcie ( czy więcej ) niczego tu nie zmieniają. Jeżeli 80% protestujących spełnia kryteria mojego opisu to mam prawo tak a nie inaczej napisać. Trudno chyba zaprzeczyć że większość grupy stanowili młodzi ( za młodzi?) ludzie. Parę wypowiedzi w/w też słyszałem i jakoś ciężko mi się na szacunek do nich zdobyć. Dzieci, które dzisiaj protestują przeciwko pogrzebowi, jutro zaprotestują przeciwko podnoszeniu do góry Szkieletora a kiedy indziej przeciwko samochodom w mieście. Skoro wywołałeś homoseksualistów - proszę bardzo : nie wątpię, że część z nich przemaszeruje w paradzie wolności. W końcu ważne żeby się pokazać w TV(N) i zaprotestować przeciwko czemukolwiek.
Szkoda ze TVN pokazał ten protest w Krakowie juz dwa dni temu, zanim sie jeszcze na dobre nie zebrał.
A jakoś pokazywać tych w Warszawie( do których maja najbliżej) czy tez ludzi w innych miastach nie chcieli..
Lepiej pokazuje sie jak w Warszawie stoi piękna kolejka a w Krakowie awantura... I to pokazani bez żadnych konkretnych argumentów... tylko jakieś ''yyy..eee... Katedra sw. Andrzeja tak?..'' albo ''Panie mnie tam pochowajcie..''
Ręce opadają... Ale niektórym jest tak Kraków wygodniej pokazywać...
I nie chodzi mi juz o to ze ktos protestuje tylko o to jaki obraz sie przekazuje...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!