MCDave napisał(a):

Oczywiście, były tam wyłącznie bojówki lewackie, homoseksualiści, murzyni, Widacki, radni PO, redakcja Gazety i przedszkolaki. Przykładem są te panie:

Nie mam już siły na tę dyskusję, jak macie zamiar nadal obrażać ludzi, którzy myślą inaczej to powodzenia.
|
Nie mam zamiaru nikogo obrażać. Sam czuję się obrażony jako mieszkaniec Krakowa od urodzenia i od wielu pokoleń. Osoby które protestują robią mi wstyd i tyle. Nawet jeżeli nie podoba im się Kaczyński na Wawelu to są bardziej wyrafinowane formy protestu niż wydzieranie się ( niejednokrotnie ubliżając zmarłemu ) pod Kurią. A że skład taki a nie inny, inicjatorzy tacy a nie inni to już nie moja wina. Dwie babcie ( czy więcej ) niczego tu nie zmieniają. Jeżeli 80% protestujących spełnia kryteria mojego opisu to mam prawo tak a nie inaczej napisać. Trudno chyba zaprzeczyć że większość grupy stanowili młodzi ( za młodzi?) ludzie. Parę wypowiedzi w/w też słyszałem i jakoś ciężko mi się na szacunek do nich zdobyć. Dzieci, które dzisiaj protestują przeciwko pogrzebowi, jutro zaprotestują przeciwko podnoszeniu do góry Szkieletora a kiedy indziej przeciwko samochodom w mieście. Skoro wywołałeś homoseksualistów - proszę bardzo : nie wątpię, że część z nich przemaszeruje w paradzie wolności. W końcu ważne żeby się pokazać w TV(N) i zaprotestować przeciwko czemukolwiek.