Markus napisał(a):

Dziś oficjalna donosi o "luźnym treningu". Nie wiedziałem, że nasi piłkarze są w aż tak świetnej formie, by zamiast ciężko pracować nad poprawą gry mogli sobie pozwolić na obijanie, ale widać myliłem się, a męczarnie w poprzednich meczach nie miały miejsca.
Luźne treningi to sobie może robić świetnie grający Lech, a nie drużyna, która prawie wszystko musi poprawić i to jak najszybciej.
|
Widzę ,że niektórzy nawet jak nie ma meczu to znajdą jakiś temat do narzekania i krytyki , troszkę poczekać a znajdzie się ktoś kto zacznie jechać Skorżę że dzisiaj miała luźny trening. Wg mnie nasz trener wie co robi, no bo kibic jest od kibicowania a trener od trenowania. Z drugiej strony piłka nożna nie polega tylko na wydolności piłkarzy , ich przygotowaniu fizycznemu , ich kondycji ale też na innych rzeczach jak ,np. stałe fragmenty gry które są bardzo ważne i je również należy ćwiczyć a takie ćwiczenia nie są wyczerpujące więc nie widzę problemu żeby narzekać na te luźne treningi na których przygotowujemy różne warianty i ustawienia przy stałych fragmentach bo być może one w kolejnych meczach przyniosą nam cenne punkty a i świeżość jest piłkarzom potrzebna bo przecież jesteśmy w środku rundy i nie można teraz piłkarzy zajechać na treningach ponieważ są nam potrzebni na mecze wypoczęci ...