Cytat:
Witam
Ja mam takie strasznie intrygujące mnie pytanie
Czy jest możliwość edytowania maksymalnej możliwej kwoty kontraktu dla zawodnika
edycja jaką można dokonać przedstawia balans pomiędzy kasa na transfery a na płace ale to nie wpływa na maksymalna mozliwą sumę do zaoferowania(np dla gwiazdy zespołu)gram na wersji podstawowej bez zadnych latek
proszę o szybka pomoc
|
Na 100% nie wiem, nigdy jakos nie probowalem rozszyfrowywac tej kwestii i szukac odp na necie ale z tego co ja wiem to nie da sie. Mozna jedynie jak mowisz kase z transferow przesunac na wydatki na place. Ogolnie im wiekszy budzet placowy mamy i go calego nie wykorzystujemy to te najwyzsze poszczegolne pensje mozemy oferowac duze
Mam 2 pomysly co do Twojego problemu.
1 poprosic zarzad o dodatkowe fundusze na pensje (jeszcze chyba nigdy sie u mnie nie zgodzili zeby podniesc place

) -jak sie zgodza to moze wraz z budzetem placowym podniosa sie sumy danych pensji
2 sprzedawac pilkarzy i dzieki pieniadzom zarobionym z transferow powiekszy Ci sie ogolny budzet no i wydatki na place i wieksze pensje bedziesz miał
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.