Arapaho napisał(a):

Ta która wprowadza ferment i zamęt po decyzjach władz.Szczególnie jeśli niewyobrażalnie szkodzą na zewnątrz Polsce .
Można mieć różne opinie, nie ma sprawy , to jest jak najbardziej normalne.Ale nie robić takich szopek publicznie.A to co robią ci podpuszczeni przez lokalnych politykow i częśc mediów ludzie- nie mieści sie w głowie.
Co do wypowiedzi Dudy - to nie zgadzam się i tyle.Nie jest to dla mni żadna figura żeby się tym przejmować
|
Widzisz, nie jest tak do końca, że nie jest figurą. Jest podsekretarzem stanu w kancelarii prezydenta RP. A więc jednym z najważniejszych urzędników państwowych (zwłacza patrząc na osoby które zginęły z kancelarii).
Jeśli więc WŁADZA mówi do mnie, że nie jestem patriotą to jak mam to odbierać? Mam obowiązek z pokorą słuchać jej poleceń, czy to nadal jest moja władza? Mój dziadek (jeniec wojenny i żołnierz AK), moj ojcec (członek Solidarności) też nie są patriotami bo nie popierają tej decyzji?
W jednym jesteśmy zgodni- szopka z pogrzebu to skandal. I nie ważne w którą stronę się przegina, czy demonstrując sprzeciw wobec decyzji kogoś (bo okazuje się nagle, że decyzja wyszła od samego Boga chyba), czy w sposób przestadny manifestowanie żałoby i wyolbrzymianie na każdym kroku zasług Prezydenta. Najbardziej w tym są obłudne media, to wiemy.