harimata napisał(a):

Żal gardła ściska wszystkim przeciwnikom Lecha Kaczyńskiego. Ale nie macie nic do gadania. Pan Andrzej Wajda niech sobie przypomni listy i petycje jakie podpisywał w PRL`u szykanując i oskarżając duchownych katolickich, już nie wspomnę o jego kłamstwie na temat jego ojca ktory nie zmarł w Katyniu skończywszy na krytyce jego filmu Katyń za brak wiedzy w temacie i sianie w nim propagandy.
Demonstranci w Krakowie to na szybko zorganizowane grupy homoseksualistów, młodzieży wszechpolskiej i zielonych.
Michniki i inne żydowskie i czerwone ścierwa niech patrzą jak Polski patriotyzm nie zginął i rośnie w sile. Niech patrzą na miliony ludzi żegnających prezydenta.
Polsko zdejmij kajdany i wróć do korzeni.
W niedziele melduję się w Krakowie pożegnać bohatera narodowego bo drugiej takiej historycznej chwilii mogę nie dożyć.
|

Gdzie tacy ludzie się rodzą jak Ty ?
Dokładnie żal mi gardło ściska, że taki MIERNY prezydent tylko dlatego, że zginał w tragicznym wypadku ma być pochowany na Wawelu.
Żal mi też ludzi, którzy mitologizują Kaczyńskiego tylko przez fakt jego śmierci.
Polska nie zdejmie żadnych kajdan bo ich nie ma. wrócic do korzeni ? do Pisowego kraju ? Nigdy ! zresztą zobaczyłbys wybory który Twój ukochany Mąż stanu przegrałby z kretesem.
I tak jestem za PO