Temat
:
Temat polityczny
Wyświetl pojedynczy post
Squirtle88
Senior Member
Od: 10.2009
#
5716
14.04.2010, 20:39
Moim zdaniem dobrze że głowa państwa pochowana będzie w tym miejscu.Przecież nie pochowają nam prezydenta na Powązkach razem w szeregu z piosenkarzami czy aktorami którzy tam leżą.A widzę że tu bardzo mądrzy ludzie piszą. Nie wiem za co ma przepraszać Polskę obecna Rosja...Stalinizm pochłonął około 56 milionów ofiar narodowości rosyjskiej a wy ****a myślicie że oni będą nas przepraszać skoro ich terror w ich kraju poniósł tak wielkie ofiary ! Ludzie samo to że Putin przyszedł to Katynia złożyć hołd ofiarom, powiedział że zrobiło to NKWD i że pokazano film Katyń powinno nam wystarczyć. Ale oczywiście ****a Polacy będą się kłócić o odszkodowania. To się idźcie do Lenina się kłócić może wam odpowie ! Albo do naszych sojuszników z Wielkiej Brytanii którzy nie uznali...... Czego ? zbrodni katyńskiej za ludobójstwo sowieckie.... No naprawdę mamy wspaniałych sojuszników każdy do o koła chce nas wydymać i robi to skutecznie nie przerwanie od wielu lat. Z całym szacunkiem dla zmarłych pod Smoleńskiem... ale dla mnie rząd polski na w Wielkiej Brytanii to banda tchórzy i frajerów którzy w obliczu wojny uciekli z naszego kraju żeby uratować własną dupę !
A prawdziwi bohaterowie to zostali w Polsce i walczyli między innymi w PW lub brali udział w strajkach min. Radom ,Ursus,Gdańsk i wiele innych ! Ok teraz mnie besztajcie bo pewnie obraziłem jakiegoś z was poglądy
Squirtle88
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do Squirtle88
Znajdź inne posty napisane przez Squirtle88