Wyświetl pojedynczy post
Vasquez
Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2010, 12:49
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Vasquez do ciebie przede wszystkim tyczy sie uwaga o robienie z tego tematu zalosnej pyskowki. "Opozniony bo trzymal flage do gory nogami". Jesli tylko tego typu masz zarzuty do Kaczynskiego to lepiej nie pisz nic.
to co masz w cudzysłowie -> tego nie napisałem...Jak już coś to czytaj ze zrozumieniem, i naucz się cytować poprawnie...
Sprawiał wrażenie....Teraz sobie przypomnij te chwile, jego wtopy, i pomyśl, że ten prezydent, który od zawsze dzielił polaków na Pisowców i czerwoną chołotę, będzie leżał w najbardziej zaszczytnym miejscu Kraju, tylko dlatego, że rozbił się samolotem..Pomyśl, że jeszcze parę miesięcy i Lech by odszedł z podkulonym ogonem w niebyt polityczny, i nikt by o nim nie pamiętał..Jak już mówiłem, to jest decyzja polityczna, gdyby było inaczej - Kaczorowski leżał by w konsekwencji również na Wawelu...
Lech Kaczyński - czy to nie za jego kadencji zaczęto stosować metody rodem z SB? podsłuchy, CBA do celów politycznych , zbieranie haków na opozycje ZA WSZELKĄ CENĘ?...Poza tym jak już mówiłem, okoliczności jego śmierci są niewyjaśnione - CO BĘDZIE, jeżeli powtórzył się scenariusz z Gruzji i Lech zmusił pilota do lądowania za wszelką cenę (w końcu był spóźniony, a prezydent nie znosił kiedy mu się odmawia) Odpowiedz sobie sam....
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------