Wyświetl pojedynczy post
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2010, 01:23
kot napisał(a):Wyświetl post
Tym zdaniem podważyłeś jakąkolwiek swoją wiarygodność. Podaj źródło takiego wyniku śledztwa w sprawie katastrofy w Smoleńsku ? Jeśli będzie to źródło medialne a nie oficjalne to zamilcz. Nie wychylaj się z takimi tekstami, bo możesz tego żałować, tak jak Olbrychski może żałować swojego przedwczesnego apelu do Rosji. Gdybyś napisał, że może to być błąd ludzki, ale także po stronie kontrolerów z wieży kontrolnej w Smoleńsku i nieważne, czy zamierzony czy nie, to jeszcze mógłbym Cię traktować poważniej, ale po tak jednoznacznym Twoim stwierdzeniu, jesteś dla mnie najdelikatniej mówiąc, człowiekiem niekompetentnym .

Ps. Wawel to historyczny i symboliczny Belweder dla całej Polski a nie tylko krakowski zamek.
A) nie mój tekst, co zaznaczyłem w poście magicznym znaczkiem "" i podpisem skąd on jest
B) podpisuje się pod nim w 100% a wspomniany fragment na temat pilota odbieram jako przypuszczenie - jeżeli pilot nie miał warunków do lądowania a i tak probował to dla mnie i tak oczywiste jest że został do tego zmuszony przez ludzi/presje, tego i tak sie nigdy nie dowiemy, bo nawet jeśli zostaną udostepnione jakieśnagrania to te kawałki zapewne zostaną wycięte - bo i tak nic to już nie zmienia.
Osobiście bardzo mi żal pilota, a może bardziej jego rodziny, bo odpowiedzialność spada na niego, a dla mnie nie do końca była to jego wina. (jak donoszą)

E: Kot, na siłe starasz sie szukać dziury w całym, chłop napisał mądre słowa, które ukazują to co wiele osób uważa na temat pogrzebu na Wawelu, a Ty czepiasz się zdania o oskarżeniu pilota, którego i tak ludzie oskarżają i zapewne oskarżać będą. Zgadzam się z tym ze jest to błąd.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 14.04.2010 o godz. 01:27.