|
Nawet w takiej chwili niektórzy potrafią skłucić społecznstwo! WSTYD! ja popieram zdanie Pieronka- decyzja podjeta w przyplywie impulsu zbyt pochopna. Zdanie rodziny znmarłego NIE moze byc decydujace w tak waznej sprawie.
Padaja tutaj argumenty że był prezydentem prezydenta wybiera wiekszosc i dlatego powinien tam spocząć.
A ja mam moze troche prowokacyjne pytanie: za kilkadziesiąt lat umiera prezydent Kwaśniewski czy on również powinien zostć pochowany na Wawelu? Dlaczego nie? Za jego rzadów przystąpiliśmy do NATO i UE naród wybrał go na DWIE kadencje. Warto sie zastanowić sie nad pewnymi kwestiami bo szastanie ja jestem za a ktos inny przeciw niczemu nie sluzy.
Odnosnie dzisiejszego protestu było mnóstwo starszych, młodszych osób, dzieci. to ze TVN wybrał tak jak wybrał do wywiadu nie świadczy o niczym. Czy protest jest stosowny to pytanie na inna dyskusje.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej
Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
|