Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 22:28
MisIIek napisał(a):Wyświetl post
Wyraziłem szczerą opinię, tak czuje, złożyło się na to wiele sytuacji, jego poglądów, zachowań, wypowiedzi. Starczy ? Mimo antypatii do niego, potrafię zachować rozsądek i nie pluć jadem na prawo i lewo, czego Ty wyraźnie nie potrafisz. Może też słowo nienawiść jest tu za mocnym słowem, bardzo nie lubiłem będzie lepiej pasować.
Co to znaczy tacy ludzie jak Ty?
a może ustosunkujesz się do reszty wypowiedzi
Tego się właśnie spodziewałem .... "Nienawidzę Kaczyńskiego bo... yyyyy no bo yyyyy no bo nienawidzę o taki argument powiem".... Konkrety koleżko ,konkrety ...

Jeszcze raz jedną rzecz trzeba podkreślić. Wawel to ważnie miejsce. Kaczyński na to jak najbardziej zasługuje (co by nie powiedzieć należy mu się to jak psu buda) bo był człowiekiem na tle inny wręcz kryształowym, poległ na służbie dla dobra ogółu , reprezentując ogół. Ale znajdą się tacy , którzy tej śmierci mu szczerze życzyli czemu dawali wyraz w anonimowych komentarzach , znajdą się tacy ,którzy potrzebują większej perspektywy czasowej ,żeby docenić tego człowieka jako całość. Pamiętajcie ,że ta decyzja Dziwisza może się teraz podobać i nie podobać ale tak jak teraz rozbieramy na części pierwsze Jana III Sobieskiego , Tadeusza Kościuszkę, Józefa Klemensa Piłsudskiego , Władysława Sikorskiego , Jana Kazimierza , Korybuta Wiśniowieckiego tak za wiele lat identycznej dekompozycji dokonają nasz dzieci i wnuki... Kaczyński jest postacią epoki ,której życie tragicznie koronuje wysiłek III RP ale także śmierć Prezydenta może być wielkim asumptem do rzeczywistych przemian w historii polityki wewnętrznej , relacji z Rosją... Co więcej prawda o tym człowieku , a nie wizerunek , gęba jaką spreparowano na użytek motłochu wyjdzie teraz na jaw ,już wychodzi... Nadal uważam ,że śmierć tego prezydenta jest dla prawdy o nim samym i jego wielkości darem losu. Los , przypadek ,coś dało wszystkim jego nikczemnym opluwaczom kopa w dupę... Los nie dał ukryć prawdy o Lechu Kaczyńskim...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 13.04.2010 o godz. 22:38.