Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 22:11
Jestem oczywiście zniesmaczony decyzją ale jest taka a nie inna więc napiszę o jednej rzeczy, która mnie zastanawia. A mianowicie kilka ciekawych postów mających być argumentem ZA

Cytat:
A co takiego wielkiego zrobiła połowa 'mieszkańców' Wawelu?
Cytat:
Chociażby taki jeden, do którego, co roku z kwiatami za rączki próbują paradować "ciepli" chłopcy.
Cytat:
Zobaczcie kto tam leży, naprawde pare osób nie jest Wiekszych od Kaczyńskiego.
Cytat:
Wiśniowiecki, August II Mocny wystarczy?
Tragicznie zmarłego prezydenta RP, którego pochowamy na Wawelu chyba w argumentacji powinno się porównywać do Największych, a nie do tych mniejszych. Argumentacja, że przecież spoczywają tam gorsi wg mnie nie powinna się wogóle pojawiać jako argument bo uwłacza zmarłemu prezydentowi.

Dla mnie takie stawienie sprawy jest gorsze od tej decyzji. "Skoro nie leżą tam najwybitniejsi to i Lech i Maria Kaczyńscy też mogą" to chyba nie wyraz szacunku do prezydenta?.To, że ktoś kiedyś postanowił, że te postaci tam spoczywają nie może być pretekstem do pochówku i argumentem w dyskusji bo może też w opinii wielu uchodzą one za błędne?!

Protest oczywiście uważam za akcję nie na miejscu, która nic prawdopodobnie nie zmieni i bardziej szkodzi.

Wojenka o pochówek na Wawelu dopiero się zacznie po wszystkich uroczystościach.
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.04.2010 o godz. 22:16.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.