Zieniu17 napisał(a):

Nie ....... farmazonów za przeproszeniem;/
To, że Kaczyński wraz z żoną będą chowani na Wawelu to jest dla mnie jakaś parodia. Ja rozumiem zginął człowiek nieprzeciętny, prezydent RP, zginął tragicznie, należy mu się szacunek, ale na miłość boską co on ma wspólnego z Krakowem? Hipokryzją jest to co robią media, a wraz z nimi 90% narodu! przed śmiercią Kaczyński był wręcz zerem, "borubarem" czy z "ziemi polskiej do włoski", a po śmierci stał się ikoną, wzorem, ideałem, człowiekiem bez wad, niektórzy niemal ogłosiliby go Świętym, ale prawda tymczasem leży po środku!
Lech Kaczyński to nie Papież zrozumcie to, Papież to był człowiek ideał, ikona, wzór do naśladowania, którym napewno nie był Kaczyński, albo inaczej, Kaczyński to nie ten garnitur co Jan Paweł II, dlatego Wawel i pogrzeb pary prezydenckiej to się kupy nie trzyma!
Naucz się szacunku do innych. A szczurem nazwij siebie.
|
Waz slowa chlopcze.
Nie mam szacunku do ludzi(?) nie szanujacych zmarlych.
Masz tu pare wypowiedzi z facebooka:
" NIE NIE NIE
SPRZEDAŁ POLSKĘ, ŻYŁ PONAD 20 LAT Z MOICH PIENIĘDZY A TERAZ JESZCZE ZGWAŁCI ŚWIĘTE MIEJSCE
?
NIE NIE NIE
Uzyje tekstu autorstwa L.Kaczynskeigo. "SPIEPRZAJ DZIADU"!
Za życia był nazywany ziemniakiem, pokraką i czym to jeszcze a teraz na Wawelu chcą go pochować. Dajcie sobie na luz. Wawel jest dla naprawdę zasłużonych.
KACZYŃSKI BOHATEREM
ZA CO NIBY? A CO Z INNYMI KTÓRZY ZGINĘLI? NAGLE POLSKA STAŁA SIĘ PATRIOTYCZNYM PAŃSTWEM
ŻAŁOSNE!!"
Beata Kaczmarczyk SPIERDALAC Z WAWELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzy ostatnie pisaly kobiety(!)
Zobacz sobie na ta stronke i przyjrzyj sie tym ludziom. Obok grup "nie dla Kaczynskiego" naleza tez do takich innych jak "**** jako istota wszechwiedzaca", "smierdza mi nogi", "napierdalam wozkiem dziecencym po nocy" i innych rownie swiatlych. Elyta normalnie sie zebrala w jednym miejscu.
mic napisał(a):

Najwyrazniej o historii wiesz tyle co ja o silnikach odrzutowych.