Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 21:40
carpenter napisał(a):Wyświetl post
"Nie mogę tego zrozumieć, co Kaczyński aż takiego zrobił." I nie staraj się i tak nie zozumiesz, tak jak 90% naszego narodu. Ważne, że są jeszcze ludzie u władzy, którzy rozumieją, bo bałem się, że wszyscy zginęli w Sobotę. Ty pojednaj się ze swoim kolegą z opozycji przy flaszcze, .......nij sobie na klacie tatuaż z flagą rosyjską bo oni są od Soboty w porządku, a jak przyjdzie już czas wyborów, to zrób grzecznie co ci w TV każą - będziesz miał więcej znajomych na FB.
Po pierwsze - nie cierpię Rosji za to, co Polsce zrobiła.
Po drugie - nie mam na konta na FB, nawet jeśli miałbym, nie prowadziłbym tam żadnych dyskusji politycznych.
Po trzecie - na wybory nie chodzę, bo nie mam na kogo głosować.
Po czwarte - w przeciwieństwie do większości Rodaków, nie rozmawiam przy alkoholu o polityce.

palikot napisał(a):Wyświetl post
Chłopie albo odpowiadaj na argumenty, albo nie pisz nic, bo tak jak ty czyli za słówka, błędy ortograficzne, itd. łapią tylko ci, co nie maja argumentów.

Poraz kolejny próbuje Ci uświadomić: Twoje dzieci, moje, kazdego z nas, za 10, 15 lat beda sie w szkołąch uczyć... że 10.04.10 cały swiat zaintesował sie mordem polskich oficerów w Katyniu 70 lat wczesniej, bo to Kaczyński tam zginął i jego zona i to oni w glównej mierze wzrócili uwage swiata na tamto wydarzenie łączać to w jakieś symbole, w połaczeniu z jego patriotyzmem i chęcią nagłośnienia tego za życia, oraz rozwiązania tych sporów do końca. Mozna powiedziec ze jego smierć, wkońcu to wyjaśni...
Wierzysz, że potomkowie Stalina upublicznią dokumenty? Optymista z Ciebie.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 13.04.2010 o godz. 21:44.