Bronex napisał(a):

|
Ta decyzja jest mądra i jak najbardziej właściwa. To tylko pokazuje jak naród jest pojebany i pełen hipokryzji... Przed tym oknem papieskim jeszcze takie jaja...Wstyd ... Pięć lat temu zmarł papież i gówno to w narodzie zmieniło zero refleksji....
|
Nie ....... farmazonów za przeproszeniem;/
To, że Kaczyński wraz z żoną będą chowani na Wawelu to jest dla mnie jakaś parodia. Ja rozumiem zginął człowiek nieprzeciętny, prezydent RP, zginął tragicznie, należy mu się szacunek, ale na miłość boską co on ma wspólnego z Krakowem? Hipokryzją jest to co robią media, a wraz z nimi 90% narodu! przed śmiercią Kaczyński był wręcz zerem, "borubarem" czy z "ziemi polskiej do włoski", a po śmierci stał się ikoną, wzorem, ideałem, człowiekiem bez wad, niektórzy niemal ogłosiliby go Świętym, ale prawda tymczasem leży po środku!
Lech Kaczyński to nie Papież zrozumcie to, Papież to był człowiek ideał, ikona, wzór do naśladowania, którym napewno nie był Kaczyński, albo inaczej, Kaczyński to nie ten garnitur co Jan Paweł II, dlatego Wawel i pogrzeb pary prezydenckiej to się kupy nie trzyma!
Cytat:
|
Mysle ze Krakowianie przychodzac na pogrzeb pokaza swoja iloscia jakim beznadziejnym marginesem jest ta zgraja szczurkow spod kurii.
|
Naucz się szacunku do innych. A szczurem nazwij siebie.