Wyświetl pojedynczy post
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 17:48
matssman napisał(a):Wyświetl post
Chyba na odwrot bo inaczej by nie wygral wyborów.

P.S. Skad w Was tyle zawisci, naprawde juz macie tak wyprane łby przez ITI ze nie potraficie sobie przyswoic faktu, ze śp. Lech Kaczyński był wielkim patriotą i wybitnym Polakiem?

Moim zdaniem to nikt nie odbiera Lechowi Kaczyńskiemu tego że był wielkim patriotą kochającym ojczyznę, bo to nawet jego polityczni przeciwnicy i ludzie którzy na niego nie głosowali (tacy jak ja) doskonale wiedzą, chodzi o robienie czegoś w stylu sacrum z tej całej sytuacji, my Polacy jako naród nie wiem czemu zawsze szukamy w tego typu sytuacjach pewnego rodzaju świętości w osoboach które zginęły w tragicznych okolicznościach, a umówmy się że sam prezydent do świętych raczej też nie należał i też potrafił w niewybredny sposób dogryźć innemu politykowi czy przeciwnikowi (np. sławne spieprzaj dziadu czy też wyśmiewanie mówiącego po angielsku Tuska), a pochówek na Wawelu wśród królów tylko jeszcze bardziej podzieli na powrót ludzi.
Dlatego pomimo że o zmarłych powinno się mówić tylko dobrze chciałem to przypomnieć bo na wielu forach w tym na tym zaczyna się w pewien sposób przesadzać, zmarł wybitny Polak, patriota kochający swój kraj, ale jak każdy człowiek miał swoje wady o których też należy pamiętać, bo przecież nikt nie jest doskonały.