Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 14:50
Cytat:
- Zbyt wiele osób czuje się gospodarzami w tej sprawie. A gospodarz jest tylko jeden - metropolita krakowski. I wiem, że jeśli taka będzie wola rodziny, to kardynał Stanisław Dziwisz się zgodzi. Ale rodzina poprosiła jeszcze o czas do namysłu - mówił z kolei w RMF FM Majchrowsk
Jeżeli rodzina poprosiła o czas do namysłu , to czuje , że będzie dobrze.
Muszą wiedzieć jakie nastroje zapanowały po przeciekach o tej decyzji . Z pewnością będą chcieli , żeby nad trumną przede wszystkim górował szacunek i zaduma a nie kłótnie do których niewątpliwie dojdzie a biorąc pod uwagę historię konfliktu wawelskiego , będą to kłótnie niezwykle mocne i dzielące naród.

Nie wiem czy nie napiszę teraz za dużo , ale wydaje mi się , że sam Lech Kaczyński nie chciał by , żeby jego pochówek i debatowanie na temat jego działalności politycznej zostało przytłoczone dyskusją na temat czegoś takiego o czym ożywczo dyskutujemy(nawet Sędziego to wyrwało do dyskusji co znaczy , że temat musi być niezwykłej wagi) tutaj , ale biorąc pod uwagę natężenie dyskusji , to i pewnie w wielu miejscach w całej Polsce , równie mocno .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 13.04.2010 o godz. 14:53.