Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 14:36
Mówicie , że Jarek chciał. A skąd wiecie czy Dziwisz z Majchrowskim nie wyszli z takim pomysłem... Kaczyńscy całe życie związani ze stolicą Polski , Warszawą, by sobie dupę zawracali Krakowem dajcie spokój... Były dwie propozycje doszła trzecia teraz rozważają co lepsze... Na Wawelu to se Ziobro pochowacie...

RAV to tylko świadczy ,że naród jest zaczadzony propagandą i za parę lat znowu się obudzi rano i trzeba będzie iść walczyć w jakimś powstaniu bo się Ojczyzny nie szanuje jak jest...

Sikorski zasługi Hahahaha jego jedyną zasługą było to ,że go Polacy od Andersa odpalili na Gibraltarze i wrzucili do wody.... Polityk z niego żaden ... Anders to był ktoś , Maczek, Sosabowski , Sosnkowski ...

Mi się wydaje ,że znowu media zrobiły krzywdę Lechowi Kaczyńskiemu najpierw go przez pięć lat jebały , potem zginął na fali tego tragizmu go utopiono w lukrze.A gdzie jest prawda o tym człowieku ale zrównoważona argumentami... Dzisiaj ludzie czują dezorientację ... No jak to przez pięć lat był diabłem to nam wmawiali , a teraz piszą ,że dobry człowiek , patriota , erudyta, człowiek szanowany doceniany na Zachodzi i nie tylko , odznaczany, lubiany .... Coś jest nie tak... I ludzie to czują... W mojej skromnej ocenie problem polega na tym ,że za życia Kaczyński pomimo jego wielu zalet był skrzętnie niszczony i zamilczany... Teraz się okazuje ,że pojawiają się różne wspomnienia i ten obraz już nie jest tak niejednoznaczny.... Powiem więcej w równie fałszywy obraz kreują media w stosunku do Donalda Tuska... Tylko w jego wypadku starają się przedobrzyć... Przyjdzie moment ,że prawda o Donaldzie Tusku też wyjdzie na jaw i ludzie będą go chcieli powiesić na suchej gałęzi...
Wspomnicie moje słowa... Teraz PO będzie miała pełnie władzy i zobaczycie czy tak wielce zmodernizuje ten kraj... Bardzo na to liczę.... Chciałbym ,żeby dysponując takimi możliwościami Donald Tusk zrobił coś dobrego dla tego kraju bo jest co robić, co reformować... Nie ma opozycji , media ma po swojej stronie... Żyć nie umierać... Będzie rządził pewnie jak PRI w Meksyku z 30 lat teraz...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 13.04.2010 o godz. 14:54.