Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 12:16
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Szanowny kolego nie dostrzegasz chyba przewrotności tej sytuacji . Teraz to jest dla jego kontestatorów Prezydent RP i oddają hołd majestatowi tego urzędu. Ale jak Lech Kaczyński żył to nikt się nie zastanawiał ,że pluje na majestat tegoż urzędu tylko radował swoje serce wypróżniając się werbalnie na Lecha Kaczyńskiego. Tak jak napisałem powyższy wpis. Taka decyzja wymaga konsultacji. Może rzeczywiście większość mieszkańców tego dumnego miasta ,w który znajduje się tak strasznie kluczowe miejsce dla państwowości polskiej jak Wawel , nie życzy sobie pochówku takiej osoby. Tutaj się Dziwisz dogada z rządowymi za plecami narodu. Nie ma co pikieta jak nic.
Doskonale wiem, jak wygląda sytuacja i w przeciwieństwie do większości, nie muszę udawać, bo to był mój prezydent, nie tylko od soboty rano, ale od tych kilku lat. Wiem, do czego zmierzasz, nie popieram sposobu w jaki to robisz, bo ironia to ostatnia rzecz, która teraz przychodzi mi na myśl, kilka osób z tego forum widać, że go nie rozumie, ale wiem, co masz na myśli i masz rację.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/