Belzebub napisał(a):

Ju w tej chwili ta katastofa jest wykorzystywana dla celów politycznych,PiS co rusz przebakuje o tym jak naród kochał Prezydenta,że dopiero teraz widać jakie on miał rzeczywiste poparcie..
Mysle ze co drugi spot wyborczy lub bilboard PiSu będzie odnosił sie do 10.4.2010 ...
|
WILU TS napisał(a):

|
O Jarka to już się aż tak nie martwcie,wiadomo ze to dla niego straszna tragedia,ale on już ma dobrze poukładane w główce co teraz zrobić żeby to wszystko w jakiś sposób dla partii wykorzystać,to cwany lis i pomimo tygodnia żałoby ruszy zapewne z kampanią swojej partii za maksymalnie 2 do 3 tygodni.
|
Proponowalbym wam jednak na przyszlosc, gdy juz sobie tak fajnie gdybacie, nie branie tego za pewnik i dorabianie do tego calej historii.
Co drugi dziennikarz ma taka maniere "jestem przekonany ze gdyby ciotka miala wasy to Jaroslaw Kaczynski by ja za te wasy szarpal". Chcecie tak sobie zyc w swiecie, w ktorym wiecie doskonale co sie stanie i co "by" zrobil ktos inny to zyjcie ale niekoniecznie musicie zawracac innym gitare swoimi urojeniami.
Belzebub napisał(a):

|
Ju w tej chwili ta katastofa jest wykorzystywana dla celów politycznych,PiS co rusz przebakuje o tym jak naród kochał Prezydenta,że dopiero teraz widać jakie on miał rzeczywiste poparcie.. Mysle ze co drugi spot wyborczy lub bilboard PiSu będzie odnosił sie do 10.4.2010 ... A warszawiacy dali lekka plame,żalosny był widoku lasu wyciagnietych rąk z telefonami i aparatami, nagrywających przejezdzajadzaca karawane.Czy Ci ludzie poszli oddac hold,czy nagrac filmik lub zrobic zdjecie na nasza-klase? Rozdawanie zniczy do zapalenia przy pałacu prezydenckim,też mnie troche zniesmaczylo,pokazówka przed swiatem? Hołd wszystkim tragicznie zmarłym w tej katastrofie (*)
|
WILU TS napisał(a):

|
O Jarka to już się aż tak nie martwcie,wiadomo ze to dla niego straszna tragedia,ale on już ma dobrze poukładane w główce co teraz zrobić żeby to wszystko w jakiś sposób dla partii wykorzystać,to cwany lis i pomimo tygodnia żałoby ruszy zapewne z kampanią swojej partii za maksymalnie 2 do 3 tygodni.
|
Belzebub napisał(a):

|
Nie zgadzam sie..Bo dla mnie to ze kochał,zone,matke, brata to normalne.. Tez tak mam, nie widze sensu żeby o tym trabic w codziennych wiadomosciach..Ze miał poczucie humoru?Ze lubił swoje nazwisko?A co w tym dziwnego? Przeciez ta ludzka strona Prezydenta i jego żony nie raz pokazywana była w mediach np. wigilijne spotkanie Marii Kaczyńskiej z Justyna Pochanke w TVN.. Chyba nie powiesz ze wiadomości lub programy o sytuacji politycznej sa od pokazywania Prezydenta z dzieckiem na rękach?
|
I spoko. Szkoda tylko ze "zarzuty" do Kaczynskiego byly takie: kurdupel, niewyraznie mowi, irasiad, borubar, kartofel, zascianek, moher i inne takie. Najwiekszym prostactwem jest nasmiewanie sie z czyichs cech zewnetrznych, niezaleznych od niego albo z przejezyczen. Najwyrazniej innych uchybien nie mial skoro takie blahostki trzeba byl wyszydzac.
Pojechal Kaczynski do Japonii, wiesz cos z tej wizyty? Z tej w Chinach? Na Litwie? W Brukseli? A zapomnialem, z Brukseli mozesz wiedziec ze byla awantura o krzeslo. I jeszcze o buteleczkach w samolocie. Normalnie tematy gardlowe dla kazdej demokracji!