Wyświetl pojedynczy post
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 07:45
Coraz bardziej wkurza mnie teraz to, ze jeszcze nie skonczyla sie zaloba a juz internet zalala fala idiotycznych wpisow. Co najgorsze sa to wpisy glownie zwolennikow PiSu, czlonkow tej parti, na roznych stronach internetowych np. na stornie NOPu. Takze w tym temacie, narazie oczywiscie dalikatnie.
Ci ktorzy polgodziny wczesniej plakali i mowili jak media niesprawiedliwie przedstawialy Kaczynskiego i go krytykowaly, teraz jada po Komorowskim, ktory zgodnie z przepisami konstytucji pelni obowiazki prezydenta i wszystkich co maja cos wspolnego z PO. Nagle wszyscy pamietaja slowa osob z PO, nikt nie pamieta tych z drugiej strony.
Jak dla mnie jest to bardziej chore niz krytyka Prezydenta Kaczynskiego za zycia i mowienie o nim dobrze po smierci.
Druga sprawa w tej katastrofie zginal nie tylko Prezydent, zginelo 96 osoob, praktycznie z kazdej opcji politycznej, cale dowodztwo naszej armii i wiele innych zaslozonych osob i powinno sie takze o nich pamietac. Bo mam wrazenie, ze niektorzy pamietaja tylko o Prezydencie.
Jeszcze w weekend mialem nadzieje, ze smierc tych osob nie zostanie wykorzystana w kampanii wyborczej. Teraz juz jestem pewny, ze niestety bedzie.
Wisła Kraków