podszywacz napisał(a):

|
Następny. Czy wy ludzie nie możecie sobie darować? Prywata, anarchia przez ciebie przemawia. Widocznie jestes bardzo młody i nie wiesz albo nie rozumiesz co to śmierć głowy Państwa, żałoba narodowa. Podobnie jak moje kilkunastoletnie dziecko, wkurzone na cały świat że niczego w telewizji nie ma. Coca Cola generation.
|
Skoro chcesz uchodzić/uważasz się za starszego i próbujesz błysnąć mentorskim tonem, to daruj sobie prywatne wycieczki i infantylne dywagację na temat wieku. Przeze mnie przemawia proszę Pana szeroko rozumiana wolność, zarówno jako obywatela jak i konsumenta. Po prostu darowałem sobie fałszywe łzy, a hipokryzji dziś wkoło aż za dość - mi tego nie potrzeba. Śmierć głowy Państwa to tragedia dla rodziny pana Lecha Kaczyńskiego, to tragedia rodzin 95 pozostałych osób będących na pokładzie feralnego samolotu. Ja nikogo z tych osób nie znałem i nie ukrywam, że smutku nie odczuwam, a o kraj się nie zamartwiam. Rozumiem ewentualne konsekwencję. Ale co na Boga ma do tego relacja meczu, gdzieś w Hiszpanii?!