JacaTS napisał(a):

|
... Postawilbys sie w sytuacji Smokowskiego albo Twarowskiego - wiem, specjalistow i przez swoj profesjonalizm, az tak zdystansowanych do sytuacji (?) - ktorzy przy golu Messiego czy Ronaldo wyskakuja z foteli i krzycza przeciagle "gooool" do mikrofonow?
|
tak, a Ty jak w poniedziałek pójdziesz do pracy, to przesiedzisz osiem godzin ze spuszczoną głową po czym wrócisz do domu, a może będziesz miał wolne?
żałoba żałoba, ale życie toczy się dalej, jak ktoś wyże napisał hipokryzja, ale Polacy są takim narodem popadającym ze skrajności w skrajność.
A co do meczu to chciałbym remis bo wtedy wszystko będzie dalej otwarte, walka o mistrza do samego końca, ale jest to spotkanie które może się skończyć każdym wynikiem, zarówno jedna jak i druga drużyna mogą wygrać różnicą kilku bramek, ale może paść również remis. Najważniejsze to aby mecz był godzien tego ile i jak się o nim mówi. Ja liczę na popisy Ronaldo i genialne, bramkowe odpowiedzi Messiego. Dla mnie osobiście ważniejsze jest to żeby Messi przyćmił Ronaldo.......nie cierpię tego typka