leyzer87 napisał(a):

|
Podobno Donek płakał gdy się dowiedział o śmierci prezydenta... chyba ****a ze szczęścia. Nie wiem, czy to ja za mało wieżę w ludzi, czy też ludzie są zbyt tępi, żeby dostrzec oczywistości.
|
Brak mi słów na takie posty.Ty na prawdę w to wierzysz, czy Cię tylko tak naszło na takie 'złote myśli'?
Czemu miałby płakać z radości - wytłumacz mi.
nie jesteś w stanie pojąć że większość z tej całej politycznej wojenki toczy się tylko gdy zapali się czerwona lampka bądź włączą mikrofon?Zbyt ciężko zrozumieć że większość polityków to prywatnie w miarę normalni ludzie, często lepsi bądź gorsi znajomi?
Ogarnij się bo zdecydowanie za mało wierzysz w ludzi - to nie czas i miejsce by takie bzdury pisać.Idąc Twoim tokiem rozumowania to powinienem szampana otwierać a do teraz nie mogę się ogarnąć i uwierz mi, tak ma zdecydowana większość.
Bronex - Ty widzę że też za swój cel , postawiłeś sobie pojeździć po 'platformersach'.Żal mi Ciebie bo patrząc co piszesz to nie zdziwił bym się, że gdyby to spadł samolot 3 dni temu - z inną ekipą, to pewnie radości Twojej nie było by końca.Jesteś śmiesznym człowieczkiem i tyle.
ps - z mojej strony koniec dyskusji, przynajmniej wiem z kim w ogóle nie należy rozmawiać.